KEVÄTKOKOUS 2020 TOTEUTETAAN ETÄKOKOUKSENA 31.3.klo 18.30.

Kokoukseen on ennakkoilmoittautuminen ma 23.3. mennessä: hannamaija.heiska@kauniainen.fi

Sopivaa kokousalustaa etsitään ja siitä tiedotetaan ilmoittautuneille myöhemmin. 

 

KAUNIAISTEN KUVATAIDEKOULUN KANNATUSYHDISTYS RY

Sääntömääräinen kevätkokous pidetään 31.3. klo 18.30.,

Kauniaisten kuvataidekoululla. Läntinen koulupolku 1-3, II krs. 02700 Kauniainen.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokousasiat. www.kauniaistenkuvataidekoulu.fi

 

TERVETULOA!


KAUNIAISTEN KUVATAIDEKOULUN JÄSENKLUBI KUTSUU SINUT MUKAAN 

Kansallismuseon näyttelyyn

Maailma, jota ei ollut.  La 16.11. klo 12.00-14.00
 

 

Klubi järjestää ja kustantaa näyttelyn opastuksen ja sisäänpääsymaksu maksetaan itse. Opastuskieli on suomi. Opastuksen jälkeen on mahdollista osallistua yhteiseen kahvitteluhetkeen Kansallismuseon kahvilassa. Kahvitauko on omakustanteinen. Mukaan mahtuu max. 25 osallistujaa (min.10). Ilmoittaudu mukaan hyvissä ajoin! Lauantaina 16.11. tapaamme Kansallismuseon pääovilla klo 11.50. Näyttelystä ja sisäänpääsymaksuista lisätietoa: www.kansallismuseo.fi

 

Jäsenmaksun lukukausimaksun yhteydessä maksaneet tai myöhemmin maksavat ovat automaattisesti klubilaisia. Mikäli et vielä ole kannatusyhdistyksen jäsen, mutta olet kuvataidekoulua käyvän oppilaan huoltaja, voit liittyä jäseneksi maksamalla perhekohtaisen jäsenmaksun. Jäsenyys ei kuitenkaan edellytä, että sinullaon, tai olisi ollut lapsia kuvataidekoulussa. Perhekohtaisen kannatusjäsenmaksun lisäksi on mahdollista maksaa kuvataidekoulun ystävyysjäsen- tai ainaisjäsenmaksu. 


JÄSENHINNAT 2019: Perhejäsenmaksu 5 euroa/lukukausi, ystävyysjäsenmaksu 30 euroa,ainaisjäsenmaksu 150 euroa. 

 

Jäsenmaksut maksetaan tilille: Kauniaisten kuvataidekoulu FI63 1378 3000 2209 92. Liitä maksuun mukaan yhteystietosi: nimi ja sähköpostiosoite. Ilmoittautumiset ja lisätietoa: hannamaija.heiska@kauniainen.fi   


 

KUVATAIDEKOULUN HALLITUS KUTSUU SINUT SYYSKOKOUKSEEN ti 19.11. klo 19.30

 

Sääntömääräinen syyskokous 2019 pidetään kuvataidekoululla 19.11., klo 19.30. Jäsenenä sinulla on puhe- ja äänestysoikeus kuvataidekoulun sääntömääräisissä kokouksissa. TERVETULOA!

 

Ilmoittaudu mukaan Maailma, jota ei ollut -näyttelyyn ma.11.11. mennessä ja syyskokoukseen pe.15.11. mennessä. 

 

Ystävällisin terveisin,

Hannamaija Heiska

Rehtori, Kauniaisten kuvataidekoulu

040 5213036

 

KANNATUSJÄSENYYS JA KUVIS 40-vuotta nuori! Historiikki.

KANNATUSJÄSENEKSI KUVATAIDEKOULUUN?
 

Kauniaisten kuvataidekoulua ylläpitää Kauniaisten kuvataidekoulun kannatusyhdistys ry. 
Liittymällä kannatusyhdistyksen jäseneksi voit tukea koulumme toimintaa pienellä summalla.

Kuvataidekoulun kannatusyhdistys RY päätti syyskokouksessaan 28.11.2018 muuttaa kannatusjäsenkäytäntöä seuraavasti. Kuvataidekoulua käyvien perhekohtaista kannatusjäsenmaksua lasketaan 30 eurosta 10 euroon/vuosi. Lukukaudessa summa on viisi euroa ja se liitetään laskussa osaksi lukukausimaksua. 

Jäsenmaksut: ystävyysjäsen 30€, ainaisjäsen, 150€. Lisäksi mahdollisuus vapaaehtoiseen lisämaksuun niille jotka erityisesti haluavat tukea kuvataidekasvatuksen saavutettavuuden yhteisvertaisuutta. 

Kaikki kannatusjäsenmaksut ovat vapaaehtoisia. Kannatusjäsenmaksujen avulla kuvataidekoulu kykenee myöntämään mm. vapaaoppilaspaikkoja ja myöntämään kannustusstipendejä oppilaille, sekä myöntämään opettajille täydennyskoulutusrahoitusta. Kannatusjäsenmaksun maksaneilla on puhe- ja äänestysoikeus kuvataidekoulun kannatusyhdistys RY:n sääntömääräisissä kokouksissa. Lisäksi jäsenmaksun maksavat saavat mahdollisuuden osallistua kuvataidekoulun vuosittain järjestettävälle jäsenklubikurssille materiaalimaksun hinnalla

Jäsenmaksu maksetaan kannatusyhdistyksen tilille FI63 1378 3000 2209 92
Liitä viestikenttään yhteystietosi: nimi ja sähköpostiosoite.

Lisätietoa: kuvataidekoulu@kauniainen.fi 

JÄSENKLUBI

Jäsenmaksun maksaneet ovat automaattisesti klubilaisia. Jäsenenä voit osallistua pienellä materiaalimaksulla taidepajoihin sekä edullisemmin muihin taidetempauksiin.

Jäsenklubi tarjoaa ohjelmallisia tilaisuuksia sekä työpajoja pari kertaa lukuvuodessa, esim. grafiikkaa, keramiikan työpajoja, taidenäyttelykäyntejä tai muuta toivelistalla olevaa. Hauskaa yhdessä tekemistä ja oppimista.

Jäsenklubin vetäjinä toimivat ammattitaiteilijat, tai muuten kuvataiteen kentällä ammattimaisesti toimiviat asiantuntijat. Jäsenmaksun maksaneet saavat kutsun tapahtumiin s-postissa. 

Jäsenklubin tapahtumat ja työpajat sopivat niin aloittelijoille, kuin jo kokeneillekin taiteen harrastajille. Jäsenyys ei edellytä, että sinulla on, tai olisi ollut lapsia kuvataidekoulussa. 

HALLITUS

Kauniaisten kuvataidekoulun kannatusyhdistys ry: puheenjohtajana 2020 toimii Veikko Veijola. 

 

UUTTA KUVATAIDEKOULUSSA!

Tarjoamme mm:

  • räätälöityjä taidepäiviä yrityksille esim. osana TYHY-päivää
  • järjestämme taidesynttäreitä lapsille, NYT MYÖS aikuisille tilauksesta tapahtumia, esim. syntymäpäivät ja polttarit

 

 

KAUNIAISTEN KUVATAIDEKOULU Läntinen koulupolku 3 B II krs 02700 Kauniainen TOIMISTO kuvataidekoulu@kauniainen.fi OPINNOT ann-christine.traskelin@kauniainen.fi TEL 045 1314580.REHTORI hannamaija.heiska@kauniainen.fi 040 5213036
©2020 KAUNIAISTEN KUVATAIDEKOULU - Putteri (MMD Networks Oy)