Ohje! Katso myös OPAS HUOLTAJILLE.  HUOM! Opasta päivitetään mm lukukausimaksujen kohdalla tulee pieni muutos.

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUOSI 2019-2020.

Kysy vapaita opiskelupaikkoja kevät 2019, opintosihteeriltä: ann-christine.traskelin@kauniainen.fi 

Ilmoittautumislomakkeen kurssilistassa näkyvät vain kurssit, joilla on vielä tilaa. Taiteen perusopetukseen voi ilmoittautua jonoon kurssilistan alapuolella olevasta valikosta.
 

HUOM!
Huomaathan että täydet kurssit poistuvat kurssilistalta vasta kun ilmoittautumiset ovat käsitelty. Ilmoittautumislomakkeen tilanne ei välttämättä ole ajan tasalla hetkellä, jona ilmoittautuminen tehdään.


Jos haluat ilmoittaa lapsesi rinnakkaiskurssille tai useampaan taidekesäkurssille. Täytä jokaista kurssia varten uusi ilmoittautumislomake. Kurssivahvistus ja ohjeet lähetetään sähköpostitse viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Jos kurssi ei toteudu lähetämme peruutustiedon kaikille ilmoittautuneille.


Oppilaspaikat ovat pysyvä, kun ne on kerran otettu vastaan ja näin jatkuvat automaattisesti seuraavalle lukukaudelle ellei niitä erikseen peruta.
 

Peruutusehdot
Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia.

Oppilaspaikan peruutuksesta / lopettamisesta tulee välittömästi tehdä kirjallinen ilmoitus sähköpostilla. Lopettamispäiväksi tulee päivä, jolloin lopetusilmoitus toimitetaan. Emme ota peruutuksia puhelimitse ja opettajalle tehty peruutus ei ole pätevä. Seuraavan lukukauden oppilaspaikka tulee perua ennen lukukauden loppua.

Huomioittehan että ilmoittamatta jättäminen vie oppilaspaikan joltain toiselta, tästä syystä noudatamme seuraavaa käytäntöä:

Lukukauden peruutusmaksu on 20 euroa (toimistomaksu) jos perutuksen tekee ennen kolmatta opetusviikkoa. Opetusviikoilla 4-6 lopettaneilta peritään puolet lukukausimaksusta ja tämän jälkeen lopettaneilta täysi lukukausimaksu. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Osallistuminen Taidekesä kursseille
Kurssimaksu on maksettava maksuohjeen annetun viimeisen maksupäivään mennessä.

Sairastapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Tällöin pyydämme ottamaan yhteyttä toimistoon.