”Elämyksellistä taidetta luonnosta”

 

KIVAkuvis syyslomakurssi alakoululaisille (7-12v) 18. – 22.10., joka viikonpäivä klo 10. – 14. Voi osallistua jokaiselle päivälle tai valita sopivat päivät.


Ma 18.10. POHJOLAN VOIMAELÄIMET JA SAVI. Tutustutaan pohjolan voimaeläimiin. Herätellään aisteja ja muovaillaan oma voimaeläinolento savesta koulun lähiluontoon. Lisäksi valmistetaan pienet amuletit savesta.


Ti 19.10. MAALAAMISEN ILO. Leikki ja maalaaminen. Kastetaan kädet maaliin ja kokeillaan uusia hauskoja kuvantekemisen tapoja. Millainen pesä tai koti on lempi eläimelläsi?


Ke 20.10. TAIDETTA NUOTIOLLA. Valmistetaan itse piirustushiilet nuotiolla. Taiteellista työskentelyä nuotion äärellä ja lähiluonnossa.

 

To 21.10. FIGUUREJA AURINGONLASKUSSA. Kokeillaan itse valmistettua hiiltä ja valmistetaan hiilimaalia. Tehdään suuria piirustuksia ja tutustutaan luonnonvärien kemiaan. Maalataan kokeellisia revontulia tai auringonlaskuja luonnonväreillä. Tutkitaan, miten kuvata hahmoja vastavalossa.

 

Pe 22.10. LIIKETTÄ KUVAAMASSA. Työskennellään musiikin ja rytmin maailmassa. Maalataan valolla, tehdään katoamistemppuja, ilmassa leijumista sekä muita liikekokeiluja animaation ja valokuvan keinoin.

 

Ilmoittautuminen: www.eepos.granikuvis.fi  Lisätietoa: granikuvis@granikuvis.fi puh: 045 1314580 Ohjaaja: Satu Tikka satu@granikuvis.fi Huom! Omat eväät mukaan. Pukeutuminen sääolosuhteiden mukaan. Ulkotyöskentelylle on voimassa säävaraus. Päivämaksu, 40 € tai koko viikko 180 €. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos jonossa on tarpeeksi monta, niin voidaan järjestää rinnakkaisryhmiä. Viimeinen ilmoittautuminen on 10.10., ja kurssivahvistus lähetetään 11.10. Järjestäjä: Kauniaisten kuvataidekoulu, Läntinen koulupolku 1-3, (2 kerros Odenwall) 02700 Kauniainen. www.kauniaistenkuvataidekoulu.fi

 


Ohje ja ehdot
Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Laskuohje lähetetään huoltajille ennen kurssin alkua. Otathan yhteyttä mikäli et ole vastaanottanut laskua sovitusti.  


Anvisning och villkor 
Kursanmälan är bindande. Vid sjukdomsfall kan kursavgiften återbetalas mot sjukintyg. Betalningsanvisning skickas till vårdnadshavare före kursens start. Ta kontakt om ni inte fått betalningsanvisningen i tid. 

KAUNIAISTEN KUVATAIDEKOULU Läntinen koulupolku 3 B II krs 02700 Kauniainen TOIMISTO kuvataidekoulu@kauniainen.fi OPINNOT ann-christine.traskelin@kauniainen.fi TEL 045 1314580.REHTORI hannamaija.heiska@kauniainen.fi 040 5213036
©2021 KAUNIAISTEN KUVATAIDEKOULU - Putteri (MMD Networks Oy)