Kauniaisten kuvataidekoulu on perustettu 1978. Suomen vanhin kuvataidekoulu antaa kuvataiteen laajan oppimäärän mukaista perusopetusta 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille, suomeksi ja ruotsiksi. Koulua ylläpitää kannatusyhdistys ja toimintaa tukee Kauniaisten kaupunki.

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Kevätlukukausi alkaa maanantaina 7.1.2019

Ilmoittautuminen kevätlukukausi 2019.
Uutta! Perusopinnot I Rakentelu/muotoilu/3D (RaMu) tiistaina klo 15.15-16.45 6-10v. Alkaa 8.1.2019.

Ryhmän tekeminen painottuu kolmiulotteiseen, tilallisen työskentelyyn. Ryhmässä rakennellaan, muovaillaan ja veistetään eri mittakaavoissa: pienoismalleista aina laajoihin tilallisiin kokonaisuuksiin, joiden sisässä lapsi voi liikkua. Ryhmä työskentelee paitsi sisätiloissa myös ulkona läpi vuodenkierron, esimerkiksi talvella voidaan työskennellä lumen ja jään parissa koulun piha-alueella.

Katso esimerkki siitä mitä RaMussa voidaan tehdä!
Kevään tehtävät suunnittelee koko rymä yhdessä, opetussuunnitelman ja oppilaiden kiinnostuksen kohteiden mukaan.

LINKKI: ILMOITTAUTUMINEN TAITEEN PERUSOPETUKSEEN
Ohje