Grankulla konstskola grundades år 1978 och är Finlands äldsta konstskola.
Konstskolan ger grundundervisning i bildkonst, för barn och unga på finska och svenska. Skolan upprätthålls av understödsföreningen för Grankulla konstskola och får understöd av Grankulla stad.

Vi har Sportlov vecka 8, och nu är det KOMPISVECKA på gång. Eleverna får bjuda in en kompis med till den egna lektionen.

Konstäventyr Reflex 2018!
Kortkurs för skolbarn under sportlovsveckan. Se mer info och anmäl ditt skolbarn.

OBS! Sidan är under uppbyggnad. Mer information, anmälan till grundundervisning och kortkurser på finska sidan, flaggan till vänster. Det går bra att kontakta oss direkt, se kontakt, vänstra balken.

YHTEYSTIEDOT: Toimisto Raija Koskinen kuvataidekoulu@kauniainen.fi Opintosihteeri Ann-Christine Träskelin ann-christine.traskelin@kauniainen.fi Tel 045 1314580 Rehtori Hannamaija Heiska hannamaija.heiska@kauniainen.fi Tel 040 5213036. Os Läntinen koulupolku 3 II krs 02700 Kauniainen